TSO (overblijven)

Brood & Spelen verzorgt op onze school de tussenschoolse opvang (TSO) met een team van vaste overblijfmedewerkers. Een aparte eetgelegenheid,  verschillende groepen voor jongere en oudere kinderen, voldoende speelmateriaal en aanwezige vriendjes of vriendinnetjes maken het verschil. Overblijven is tenslotte vrije tijd van de kinderen.

Met deze wensen en de visie van onze school in het achterhoofd verzorgt Brood & Spelen bij ons de tussenschoolse opvang.

Tijdens het eten geven ze kinderen de ruimte om met elkaar te praten en sociaal bezig te zijn en ze proberen de kinderen te stimuleren hun eten op te eten. Kinderen nemen zelf hun eten of drinken mee van huis. Net als u, vinden ze bij Brood & Spelen gezonde voeding belangrijk, dus liever geen snoep, koek, chips, frisdrank en energiedrank in het lunchpakket. In overleg met de school en de kinderen wordt een spel- en activiteitenaanbod gecreëerd dat aansluit bij de leeftijd en behoefte van de deelnemende kinderen. Brood & Spelen gaat altijd zoveel mogelijk naar buiten tijdens de tussenschoolse opvang, alleen bij erg slecht weer blijven ze binnen. De exacte afspraken over het overblijven op onze school kunt u vinden in de overblijfinformatie die op school verkrijgbaar is.

Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de tussenschoolse opvang, moet(en) uw kind(eren) ingeschreven zijn via het portaal van Brood & Spelen. U kunt uw kind aanmelden via de website www.broodspelen.nl – direct inschrijven.

Wanneer u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via emailadres administratie@broodspelen.nl. Houdt u bij het opzeggen van de tussenschoolse opvang rekening met 2 weken opzegtermijn?

Facturatie van het overblijven vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur via het telefoonnummer 033 – 2588684 of via administratie@broodspelen.nl.

De schoolcoördinator van Brood & Spelen is uw contactpersoon voor alles wat met het overblijven te maken heeft. Bij haar kunt u terecht met uw vragen, opmerkingen en klachten. De schoolcoördinator is bereikbaar op telefoonnummer 06-42632631 of via obspwa@broodspelen.nl.

VSO/BSO

In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn meerdere opvangmogelijkheden voor uw kind na schooltijd. Bij beide locaties van onze school bevindt zich Kinderopvang Humanitas. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onderstaande contactgegevens:

Buitenschoolse Kinderopvang Humanitas

1. Timboektoe
Goudmos 67 | 2914 AG Nieuwerkerk aan den IJssel
T 0180 322389
bsotimboektoe@kinderopvanghumanitas.nl

2. Takatuka
Wolga 2 | 2911 RB Nieuwerkerk aan den IJssel
T 0180 319948
bsotakatuka@kinderopvanghumanitas.nl

3. BSO EsseZoom
Donge 7 | 2911 CV Nieuwerkerk aan den IJssel
T 0180 323757 of 0180 324271
bsoessezoom@kinderopvanghumanitas.nl

Aanmelden
www.kinderopvanghumanitas.nl